Aprozarul Fermierilor Locali cu legume și fructe românești va fi organizat în fiecare weekend lângă Timișoara [VIDEO]

0
448

Adrian Orza înființează Aprozarul Fermierilor Locali, la 11 km de Timișoara.

Din primăvara acestui an, Adrian Orza și asociații și-au propus să organizeze, în fiecare weekend, la magazinul serelor Agrofresh din Șag, Aprozarul Fermierilor Locali.

Adrian Orza a explicat: “Fiindcă legumele și fructele locale românești din piețe sau supermarketuri sunt înlocuite de importurile din Turcia sau din alte țări străine (față de 2011, importurile au crescut cu 400%, creând un deficit de balanță comercială în PIB-ul țării de peste 1 mld de $), dorim să îmbinăm sprijinul pentru fermierii din zona de vest,  aducând totodată pe masa dumneavoastră produse proaspete și gustoase. Nici nu știți câte bunătățuri se cultivă la noi în zonă! De la verdețuri și legume până la tot felul fructe, toate cultivate DOAR pe pământul  nostru. Am demarat câteva discuții de principiu, pe care le vom extinde în perioada următoare. Vă asigur că îi cunosc pe majoritatea dintre ei și am remarcat câtă pasiune pun în munca lor. Dacă statul nu știe sau nu se poate organiza, din varii motive, e cazul să o facem noi!”, îndeamnă fostul viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza. (sursa: ziuadevest.ro).

MN: Vă invităm să urmăriți și interviul acordat pe această temă de Adrian Orza postului de televiziune TELE NOVA din Timișoara:


Mangalia News, 10.03.2023.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply