Târgul de Primăvară organizat de Asociaţia “Produs de Cluj” în curtea Ministerului Agriculturii, deschis în perioada 8 – 12 martie 2023

0
487
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) găzduiește, în curtea instituției, Târgul de Primăvară, începând de miercuri, 8 martie până duminică, 12 martie 2023, cu acces liber pentru toți cei interesați, între orele 9:00 – 19:00.

Târgul de Primăvară este organizat de Asociația „Produs de Cluj”, cu sprijinul MADR și este parte a campaniei de promovare a produselor agroalimentare românești și de creștere a accesului românilor la alimente de calitate obținute pe plan local, sub denumirea „Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”.

La acest eveniment participă peste 30 de producători și artizani locali, din regiunea de Nord Vest și Centru a României. Asociația Produs de Cluj promovează, prin intermediul târgurilor naționale și internaționale, de peste 10 ani, preparate alimentare realizate de mici întreprinzători locali, obținute din materie primă provenită din microfermele proprii și de la fermieri din zonă, punând în valoare brandurile regionale și nu numai.


Mangalia News, 08.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply