Aurelia Lăpuşan: „Astăzi, Camelia Voinea, campioana Constanței, campioana României, campioană mondială, se vede în oglindă. Iar Sabrina poate împărți trofeul câștigat cu mama ei. Nimic mai înălțător, în lumea asta cenușie!”

0
799

„Venea la redacție, după fiecare competiție câștigată. Un copil frumos, respectuos, modest, dar foarte ambițios. Ne aducea trofeele câștigate și vorbea despre antrenamente, antrenori și visurile ei. Camelia Voinea, campioana Constanței, campioana României, campioană mondială. Nu știu dacă atunci visurile ei atingeau și podiumul pe care a urcat astăzi fiica ei, Sabrina. Dar sunt sigură că a retrăit toate emoțiile ei și ale Sabrinei și ale noastre, susținătorilor ei și s-a bucurat așa cum numai o mamă bună se poate bucura de succesul copilului pe care l-a crescut cu multă și dăruită dragoste. Astăzi, Camelia se vede în oglindă. Iar Sabrina poate împărți trofeul câștigat cu mama ei. Nimic mai înălțător în lumea asta cenușie!” (Aurelia Lăpuşan, 7 martie 2023).

MN: Articolele valoroase, pe diferite teme social-culturale și serialele tematice dedicate Mangaliei, semnate de Aurelia Lăpușan și regretatul Ștefan Lăpușan, publicate în paginile cotidianului online Mangalia News, pot fi citite aici: https://bit.ly/3ykr0ky


Mangalia News, 08.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply