Cinci decenii la Catedra din Cetate, cu profesorul Traian Lupu – Note biografice (IV)

0
517

VI. MANGALIA NEWS, la aniversarea celor ‘ȘAPTE ANI DE ACASĂ’. 

Cotidianul online Mangalia News aniversează 7 ani de la lansare. Iată, cu această ocazie, câteva dintre sutele de mesaje de suflet, primite de la colaboratorii și cititorii noștri: 

Conf.univ.dr. Aurelia Lăpuşan: Mulți ani rodnici, cu același profesionalism, cu atenția îndreptată spre oameni, cu obiectivitate și echilibru! Mangalia merită o publicație care să-i promoveze valorile, spiritul și frumusețea!
Mangalia News: Vă mulțumim, distinsă și stimată ”Doamnă a publicisticii dobrogene”, așa cum v-am numit noi cu profund respect, Mentorul nostru drag și inspiratoarea serialului ”MANGALIA 20 – Un TOP al personalităților locale”. Mangalia trebuie să renască, și nu numai în visele noastre!

Mihalache Bocai: La multi ani, MANGALIA NEWS! Va doresc, stimati prieteni, sa fiti mereu in slujba adevarului, a valorilor umaniste… Cititorii sa va perceapa ca pe un reper de incredere, de moralitate, de constanta echidistanta! Liantul sufletesc ce il propuneti cititorilor, prin intermediul informatiei, sa va mentina tanar spiritul jurnalistic, iar publicatia Dv. sa fie cunoscuta pe toate meridianele… LA MULTI ANI!
Mangalia News – Ce frumos și onorant mesaj pentru noi, iubite Maestre! Așa să fie! Un îndemn deosebit de prețios, de care vom ține seama permanent. Mulți ani, cu sănătate și bucurii, virtuale și reale! 🙂

Lucian Blaga: La multi ani, Mangalia News! O initiativa excelenta a unui OM cu un suflet mare, care, de la prima emisie Arca TV, a sesizat potentialul acestui proiect si a fost langa noi in fiecare secunda! La multi ani si multumim pentru colaborare si sustinere, Traian MN.
Mangalia NewsNoi îți mulțumim, frate drag Lucian, pentru oportunitatea oferită de Arca TV, Televiziunea care ne poartă pe toate meridianele lumii, peste tot pe unde se află suflete de Români care simt românește. Suntem onorați în mod deosebit de aprecierile unui specialist în materie, valoros realizator de televiziune. Cu mare drag, facem ceea ce putem și noi, pentru a se dezvolta acest proiect atât de generos. Vânt bun din pupa, în continuare, Arca TV! http://www.arcatv.us/ Vă îmbrățișăm pe toți și Vă iubim!

Boanta Cornelia: La multi ani! Sincere felicitari pentru profesionalismul si daruirea pentru tot ce inseamna promovarea valorilor orasului! Succes in continuare!
Mangalia News: Scumpă doamnă Cornelia, doamna Directoare, ne onorează în mod deosebit mesajul transmis și vă invităm să vă alăturați echipei Mangalia News, cu experiența dumneavoastră de o viață în domeniile atât de importante pentru ”Cetate”. Cu mult drag și profund respect!

Prof. Elena Petcu: De  7 ani, Mangalia News și-a ales un țel de la care nu se abate: să informeze cititorii în mod obiectiv,  să contureze  opinii, să aducă la lumină lucruri pe care alții ar vrea să le țină ascunse, să  lupte împotriva ignoranței și nepăsării.
Prin proiectele culturale derulate, Mangalia News leagă spiritual Marea Neagră de Atlantic, prin  proiectul transaltantic ce a cooptat specialiști din toate domeniile: istorie, economie, literatură, politică internă și externă. Pe parcursul acestor șapte ani, s-a dovedit a fi purtătorul de cuvânt al cetățenilor și chiar mai mult, devenind vocea care exprimă adevăruri pe care mulți nu au curajul să le spună.
Ca o „sursă liberă și independentă” de informare, Mangalia News are credibilitate în spațiul constănțean și este apreciată de cititorii săi.
Într-o țară în care toate mijloacele media se subordonează mai mult sau mai puțin unei forțe politice, Mangalia News se încăpățânează să rămână o sursă de informare obiectivă, echidistantă și care are un singur scop: informarea corectă a cetățenilor.
Mangalia va fi mai deșteaptă și mai frumoasă, cu cât vor exista mai multe surse de informare nealterate de anumite interese.
La mulți ani, Mangalia News, rămâi fresh și în interesul cetățenilor!

Ecaterina Cîmpean: Felicitări pentru împlinirea celor 7 ani de existenţă! La mulţi ani şi la mai mare! Vă doresc mult succes în tot ceea ce faceţi.
Am sesizat multă promptitudine şi profesionalism, la voi, cei de la Mangalia News, în realizarea şi relatarea ştirilor locale. Vă urez la cât mai multe articole publicate, să vă păstraţi, pe cât e posibil, obiectivitatea şi în acelaşi timp şi hazul! Evident, vă felicit pentru întreaga activitate de până acum.
Dincolo de orice îndoială, ziarul pe care îl reprezentaţi dumneavoastră, aduce o notă de culoare în piesajul românesc şi nu numai. Vă urez să aveţi multe bucurii împărtăşite alături de cititorii dumneavoastră. Dumnezeu să vă dăruiască forţa, să vă continuaţi misiunea, cu dragoste faţă de semeni. Împreună, să clădim o lume mai bună! La Mulţi Ani!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Cu stimă şi deosebită consideraţie,
Ecaterina Cîmpean, Director General Radio ProDiaspora, www.prodiaspora.de
Mangalia NewsMulțumim, Ecaterina Cîmpean, Cathy, draga noastră prietenă ”țâfrașă” și inimoasă. 🥰 Numai împreună suntem puternici!

Dana Fodor Mateescu: La mulți ani, cotidianului online Mangalia News! La mulți ani, tuturor profesioniștilor din redacție, care și-au pus sufletul în cuvinte și au reușit să ajungă la inimile celor peste 1.500.000 de cititori români de pe toate meridianele planetei! La mulți ani, celor care urmăresc online activitatea ziarului Mangalia News!


Un ziar care publică literatură. Rara avis! La mulți ani, publicației „Mangalia News” și celor care o păstoresc! Să rămâneți mereu promotori ai frumosului și adevărului. Cu aleasă considerație, Florentina Loredana Dalian. 


Urfet Sachir: Felicitări, din toată inima! Cu deosebită stimă și admirație pentru toate realizările dvs și tot ceea ce faceți pentru orașul nostru! Această publicație este emblema Mangaliei care ne onorează și ne face cunoscuți în lume, pe toate meridianele, o amprentă în timp a existentei noastre. Am fost onorată să apar și eu în paginile minunatei publicații. Sper într-o colaborare viitoare, un parteneriat cu Asociația Culturală LEVIATHAN. Viața lungă, mult succes în continuare, în activitatea dvs prodigioasa! Cu drag și deosebit respect, Urfet Sachir.


Valerian Șarîngă – Virmajuuri: Informația nu înseamnă doar cunoaștere, ci și comunicare. Mangalia News, în cei șapte ani de existență, nu doar că ne-a informat despre evenimentele din orașul nostru, ci ne-a făcut să și comunicăm între noi. Poate nu întotdeauna comunicarea a fost armonioasă, dar întotdeauna a fost constructivă și întotdeauna informația a fost una obiectivă. La mulți ani, Mangalia News și la cât mai multe știri bune!


Mioara Gram: Multi ani, in continuare!! Fie ca lumina “tiparului” sa aduca si mai multa stralucire!!🌺❤️🌎
Mangalia NewsMulțumim, Mioara, draga noastră mangaliană de peste mări și țări! 🙂 Să te audă Cel de Sus! Asta ne dorim și noi, să ieșim și în format ”print”… Vă îmbrățișăm pe toți texanii dragi și Vă iubim! MANGALIA NEWS, DE 7 ANI, MEREU APROAPE DE CITITORII SĂI! [Foto/VIDEO] 

Elena BotezBuna ziua. Din Ravenna, va urez sa aveti parte toti din această redacție de: sanatate și împliniri, cu ediții nelimitate. La cât mai multe realizari!
Mangalia NewsMulțumim, doamna Elena. Vă iubim, nelimitat! 🥰

Valerica Radu: Va urmaresc mereu cu interes ! Pagina d-voastra cu stiri de ultim moment, profesionala! Multumesc! Numai bine, tuturor!👍👍

Cristina EnacheLa mulți, mulți ani în continuare, cu împliniri pe toate planurile! Vă mulțumesc pentru că… ținem aproape!
Mangalia NewsMulțumim, Cristina și vă iubim! 🙂

Elena Stroe: Felicitari, Mangalia News!! Mult succes in continuare!!
Mangalia News: Mulțumim, dragă doamnă Elena, ”reporterița noastră de teren”… 🙂 Împreună, mergem înainte!

Mihai MihaiMulți ani înainte, cu acelasi profesionalism!

Magdalena PopaFelicitari pentru obiectivitate, profesionalism si informatie! 👍

Romanescu Dora AlinaLa mulți, mulți ani, cu succese și dragoste pentru adevăr, dreptate și profesionalism!

Daniel GeorgescuLa mulți ani! Felicitări pentru cei șapte ani de profesionalism, subiecte și știri transmise obiectiv și în timp real! Vă doresc viață lungă în media locală!

Gela IvascuVă mulţumim şi felicitări pentru munca dumneavoastră de calitate. Cu respect si prețuire, Gela Ivașcu.

Leonard TanaseLa multi ani, Mangalia News!!! Va mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru Mangalia!

Nicoleta CiachirLA MULTI ANI!

Maria CazacuViață lungă, Mangalia News! Belșug, inspirație și aceeași determinare jurnalistică întregii echipe! Să ne iubiți așa cum ați făcut-o până acum! La mulți ani!
Mangalia News: Mulțumim frumos, Maria, colega noastră dragă. E minunat să fii într-o asemenea Echipă! Vă iubim și vă îmbrățișăm, de Dragobete, dar nu numai! 🙂

Valerica Radu:La cat mai multe editoriale, la fel de mult urmarite cu interes deosebit!! La multi ani!👍👍💝

Tutza BurlacuSucces, succes, succes! Mulți, mulți ani de aici înainte, cu profesionalism, autenticitate și magie. La mulți, mulți ani frumoși!👏👏👏💐💐💐🥇🥇🥇♥️♥️♥️

Tania AbduramanLa multi ani si mult succes pe mai departe! Sa auzim de bine! 🙂
Mangalia NewsMulțumim, draga noastră prietenă Tania. Ne bucură faptul că vă știm aproape, chiar dacă viața v-a dus departe de Mangalia… Vă îmbrățișăm și vă iubim!

Mangalia News: Vă mulțumim, dragi prietene, dragi prieteni, stimații noștri cititori!
Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi, iată, de ȘAPTE ANI de zile și de nopți, multe dintre ele albe… De 7 ani suntem alături de dumneavoastră, și la bine și la greu. Mangalia Newswww.mangalianews.ro – încearcă să fie oglinda și vocea Cetății, prin dumneavoastră, cei care ne scrieți și ne încredințați gândurile, frământările sau proiectele concepute spre binele comun al tuturor cetățenilor din Mangalia și din sudul litoralului românesc.
Echipa noastră de colaboratori – corespondenți, reporteri, foto-reporteri voluntari – crește pe zi ce trece, dovadă a faptului că am reușit să aprindem o scânteie de interes pentru soarta Cetății, de implicare publică spre bunul mers al treburilor urbei. Mai departe, numai împreună vom reuși! Adresa de e-mail a redactiei Mangalia News este aceeași: [email protected]
Prof. Traian Lupu, coordonator programe Mangalia News. (Articol publicat sâmbătă, 23 februarie 2019).

MN: Serialul dedicat profesorului Traian Lupu, poate fi vizualizat aici: https://bit.ly/3JLSJ4B

~ VA URMA ~



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply