Știați că, în Islanda, copiilor de vârstă preșcolară și școlară li se administrează ulei de pește absolut gratuit? Și asta nu de ieri, de azi, ci de foarte multă vreme | Beneficiile uleiului de pește

0
285

farmec.ro

Beneficiile uleiului de pește. Când și cui îi este recomandat un supliment cu ulei de pește.

Cecilia Caragea: Știați că, în Islanda, copiilor de vârstă preșcolară și școlară li se administrează ulei de pește absolut gratuit? Și asta nu de ieri, de azi, ci de foarte multă vreme. Și în alte țări nordice se întâmplă la fel. De ce? Pentru că uleiul de pește este esențial pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. El susține dezvoltarea creierului, a oaselor, a dinților, a ochilor, a inimii, susține, după cum spuneam, dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Și, în ultima vreme, s-a descoperit că uleiul de pește ajută și în cazul copiilor cu ADHD. Ajută concentrarea, ajută asimilarea de informații, iar noi, ca adulți, n-ar trebui să uităm de beneficiile uleiului de pește. Mai ales, că în ultima vreme, s-a demonstrat că, pe lângă faptul că ne susține sănătatea creierului, ne poate ajuta și tonusul psihic, ne poate ajuta să facem față micilor depresii, ca să spun așa. Și, ținând cont de stilul de viață pe care am ajuns să-l avem și de lumea în care am ajuns să trăim, cred că avem foarte mare nevoie de un asemenea suport.

Și-apoi, uleiul de pește crește colesterolul bun și scade colesterolul rău, ajută sănătatea inimii, sănătatea oaselor, după cum spuneam, densitatea osoasă și, tocmai de aceea, este indicat femeilor la menopauză și celor care riscă să se confrunte cu osteoporoza. Uleiul de pește are o serie întreagă de beneficii! Așadar, haideți să ne reamintim de el!


Mai multe emisiuni de sănătate – pe www.youtube.com/CeciliaCaragea. Mulțumesc!piese-auto-mangalia.roLeave a Reply