Misiuni de weekend ale jandarmilor constănţeni

0
362

farmec.ro
carturesti.ro%20

Pe final de săptămână, Jandarmii constănţeni vor asigura, pe lângă celelalte misiuni specifice, măsurile de ordine publică pentru manifestările sportive desfăşurate pe raza de competenţă.

Astăzi, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanţa, începând cu ora 14:30, se va derula meciul de handbal dintre echipele C.S.M. Constanţa şi C.S.A. Steaua Bucureşti.

Sâmbătă, la ora 14:45, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia, va avea loc meciul de handbal masculin dintre echipele C.S.M. Constanţa şi C.S.M. Vaslui;

În zilele de sâmbătă şi duminică, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanţa, va avea loc Campionatul Naţional SpeedSoftRo, organizat de Federaţia Română de Airsoft.

Jandarmii vor fi prezenţi la toate evenimentele sportive enumerate mai sus pentru a se asigura că acestea se vor desfăşura în linişte şi ordine.

Le recomandăm tuturor participanţilor să respecte normele legale precum şi pe cele stabilite de organizatori, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniştea publică, să semnaleze aceste aspecte forţelor de ordine, direct sau prin numărul de urgenţe 112.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 25.02.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply