Victor Ravini – Mangalia News este o publicație de nivel european și internațional. Este o publicație de folos obștesc, o necesitate pentru țara noastră și pentru noi, toți cititorii

0
940

~ De la malul Mării Negre, farul cultural Mangalia News își răspândește lumina peste toată țara, ba chiar și dincolo de hotare, la toți românii ce trăiesc pe alte meridiane ~

Victor Ravini: „Mangalia News s-a afirmat de-a lungul anilor ca o publicație majoră și stabilă în peisajul cultural și informațional sau mediatic al României. Este o publicație ca un far ce luminează din portul Mangalia asupra întregii țări. Dintr-un colț de țară, farul cultural Mangalia News își răspândește lumina peste toată țara, ba chiar și dincolo de hotare, la toți românii ce trăiesc pe alte meridiane. Este o publicație poliglotă, în cinci limbi. Se adresează atât românilor, cât și străinilor pe limbile lor: engleză, franceză, germană și spaniolă. Are un meniu bogat și cu o mare diversitate tematică. Se adresează tuturor categoriilor de cititori, români sau străini, cu cele mai felurite interese și preocupări. Este accesibilă tuturor, indiferent de vârstă și este neutră față de orientarea politică ori religioasă, cât și de pregătirea, meseria sau specializarea cititorilor.

Știrile sunt actualizate cu promptitudine. Toate materialele publicate sunt arhivate judicios și cu claritate, astfel încât oricine poate căuta și găsi în arhivă cu maximă ușurință. Redacția are un profesionalism bine conturat, o etică ireproșabilă și citează sursele de informare. Realizarea tehnică și artistică a fiecărei pagini are un aspect estetic atrăgător, cu caractere de litere bine alese, cu spații bine proporționate și culori armonizate. Este o încântare pentru ochi. Totul este conceput în așa fel încât oricare cititor poate să navigheze rapid și cu ușurință prin vastul labirint al publicației. Ramificațiile sunt bine structurate, astfel încât cititorul nu se poate rătăci. Cititorul nu își obosește ochii, ba chiar și-i odihnește parcurgând paginile.

Mangalia News are o difuzare multiplă și ajunge la cititori pe mai multe căi mediatice. În toate privințele, este o publicație exemplară pentru multe alte publicații românești sau ale altor țări. Mangalia News este o publicație de nivel european și internațional. Este o publicație de folos obștesc, o necesitate pentru țara noastră și pentru noi, toți cititorii. Tot ce i se mai poate dori echipei redacționale și publicației Mangalia News este o viață cât mai îndelungată, plină de noi realizări, împliniri și satisfacții profesionale”. (Victor Ravini, Paris, Franța, 23.02.2023).

Victor Ravini, membru al Uniunii Scriitorilor din Suedia și al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Timișoara.

MN: Vă mulțumim cu profundă reverență, Maestre drag, pentru Admirabila analiză, realizată de un Profesionist de Elită! Așa cum spuneam în urmă cu doi ani, putem afirma și acum că, prin cele afirmate mai sus ”ne-ați acordat Doctoratul în Publicistică”, firește, un titlu onorific, virtual, dar cu o imensă valoare pentru noi, cei care trudim zi de zi și noapte de noapte, la cotidianul Mangalia News, printre cele mai citite ziare online aici, la malul Mării Negre. Valoarea portalului nostru este dată de colaboratorii de excepție pe care-i avem, iar Domnia Voastră sunteți printre cei mai prețioși. Ne onorează mult prezența eseurilor Dumneavoastră, adevărate bijuterii ale Literaturii române și universale, în paginile rezervate Culturii, pe Mangalia News.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Studii literare valoroase, ce poartă semnătura scriitorului, eseistului, publicistului Victor Ravini și sunt publicate de Mangalia News, puteți viziona AICI.


Mangalia News, 23.02.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply