RAJA a pregătit premiile pentru cei mai inspirați mici artiști! Înscrierile pentru concursul APA ESTE VIAȚĂ, continuă!

0
522

libris.ro%20

AMAZON - Sanatate si bunastare. Comandati aici!


carturesti.ro%20

Înscrierile pentru concursul Apa este viață continuă. Competiția este deschisă elevilor cu vârste între 7 și 16 ani, din județul Constanța. Termenul limită pentru trimiterea creațiilor artistice este 28 februarie 2023, ora 23.00.

Concursul Apa este viață – ediția 2023 a demarat cu succes în rândul copiilor talentați la pictură și desen. Ne bucură faptul că școlarii constănțeni au răspuns provocării lansate de RAJA pentru a marca Ziua Mondială a Apei.

Prin fiecare desen sau pictură trimise pentru competiție, tânăra generație demonstrează că dorește să se implice pentru a schimba în bine starea naturii, trăgând astfel un semnal de alarmă în rândul nostru, al tuturor, că putem fi „picătura” salvatoare.

Poate mai mult ca oricând, Ziua Mondială a Apei 2023 accelerează motoarele către schimbarea mult așteptată. La rândul său, compania de apă RAJA continuă să deruleze la nivelul comunității campanii de informare-educare privind creșterea gradului de conștientizare asupra problemelor de mediu.

Dăruirea artistică a copiilor în cadrul competiției nu va rămâne fără ecou. Cele mai apreciate lucrări vor fi recompensate pe măsura ilustrării cât mai fidele a conceptului propus în acest an de Organizația Națiunilor Unite – „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”.

La această ediție, pentru fiecare categorie de vârstă vor fi acordate câte trei premii care constau în trotinete electrice, biciclete și hoverboard-uri, dar și mențiuni, toate însoțite de vouchere la librăria Cărturești, în valoare de 300 de lei. În plus, organizatorul competiției va oferi câte o mențiune specială, ce va consta tot într-un voucher la Cărturești.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

NU UITAȚI! Vor fi declarați câștigători participanții ale căror lucrări au acumulat cele mai multe aprecieri pe pagina de Facebook RAJA, accesând butoanele „Like” sau „Love”.
Detalii despre competiție și condițiile de participare se găsesc în Regulamentul publicat pe pagina de Facebook RAJA sau pe site-ul www.rajac.ro.

SUCCES, TUTUROR PARTICIPANȚILOR! AȘTEPTĂM CU NERĂBDARE, ÎN CONTINUARE, DESENELE VOASTRE!


Mangalia News, 20.02.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply