TINREAD – Biblioteca Județeană Constanța, la un click distanță!

0
497
Miercuri, 15 februarie 2023, cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Constanța s-a desfășurat activitatea „TINREAD – Biblioteca Județeană Constanța la un click distanță”.

Scopul acțiunii a fost familiarizarea elevilor cu catalogul online TINREAD al Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța, ca instrument digital în căutarea și găsirea informației din bibliotecă. Căutarea în baza de date TINREAD se face prin intermediul modulului WebOPAC, https://tinread.biblioteca.ct.ro/opac, care este accesibil pentru utilizatori, atât din rețeaua internă a bibliotecii, cât și de pe orice alte dispozitive cu acces la internet.

Evenimentul a fost organizat de Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Asociația „Casa Mării Negre / Black Sea House” Constanța și Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Constanța.
La activitate au participat inspectorul școlar general, prof. Sorin Mihai, inspectorul școlar general adjunct, prof. dr. Daniela Stan, inspectorul școlar general adjunct, prof. Loredana Manolache, bibliotecar Manuela Dinică și dr. Dorin Popescu, președintele Asociației „Casa Mării Negre / Black Sea House” Constanța.


Mangalia News, 17.02.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply