„Marea la 2 Mai, Limanu, Mangalia și Constanța”, expoziție personală cu acuarele semnate de Felicia Ion, deschisă la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” din Constanța

0
1105
Miercuri, 8 februarie, la Biblioteca Județeană „I.N. Roman”, a avut loc vernisajul expoziției de acuarelă „Marea la 2 Mai, Limanu, Mangalia și Constanța”, aparținând artistului vizual Felicia Ion. Membră a Cercului de creație „Careul Artelor Amfora” din anul 2017, Felicia Ion a participat la expozițiile de grup organizate la Muzeul Național al Marinei Române și Biblioteca Județeană „I.N. Roman”, precum și la expoziția IWC România, de la Teatrul Național București.
Pe plan internațional, a participat la Expoziția Alcorcon, Madrid (Spania), în anul 2018 și, un an mai târziu, la Fabriano (Italia). Are lucrări în colecții particulare din România, Germania, Cehia, Anglia, Italia. Amfitrionul acestui eveniment a fost profesorul grafician Leonte Năstase. (cugetliber.ro).
„Dacă vrei să simți viața în toată splendoarea ei, să găsești marea cu malurile pline de flori, să simți aroma tinereții și bucuria trăirii într-o cromatică definitorie a vieții, vizitează expoziția doamnei Felicia Ion, de la Biblioteca Județeană Constanta deschisă miercuri, 8.02.2023. Expoziția de acuarelă, „MAREA”, prezentată cu un profesionalism desăvârșit de dl. Nastase Leonte! Felicitări! Felicitări! Felicitări! (Vali Iacob Matei).

Mirela Mira Turtoi Art: Alături de doamna Felicia Ion, susținând efortul și dedicarea sa pentru prima expoziție personală de acuarelă, de la Biblioteca Județeană I. N. Roman din Constanța. O expoziție bogată, care reflectă etape și stări de spirit multiple ale artistei, vă va încărca de energie creatoare pentru echilibrul spiritului.
Între artiști; Felicia Ion, Năstase Leonte, Paul Stoica, Mirela Turtoi.
Carmina Capitanu: O pasiune fără limite! Arta e cea care ne dă noi interpretări vieții și noi emoții și sentimente, pe care doar admirând și trăind arta, le putem simți. Felicitări, Felicia Ion! Esti un artist adevărat, pentru că ne inspiri pe mulți dintre noi! Ai ales să te exprimi prin tablourile tale trezind în noi dorința de a ne duce visul mai departe. Mulțumim pentru ceea ce ne-ai oferit în această seară!


Mangalia News, 10.02.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply