”Masajul nu mai este un moft, este o necesitate”, afirmă un tehnician maseur. Românii, tot mai stresaţi şi obosiţi

0
569
Stresul, oboseala şi grijile zilnice au început să-şi spună tot mai des cuvântul în vieţile românilor. Acest lucru se observă şi din obiceiurile în continuă schimbare pe care aceştia le au.

În ultima perioadă, susţin specialiştii, tot ai multe persoane apelează la masajele de relaxare sau la masajele terapeutice pentru a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii. Acest lucru se observă mai ales din numărul mari de cereri care există pe piaţă.

„În ultimul timp, oamenii au conştientizat că masajul are un rol foarte important, a devenit o rutină de îngrijire personală. Sunt două tipologii de oameni care vin la masaj: cei care doresc să se relaxeze şi cei care au efectiv nevoie, pentru că au diverse dureri. De multe ori, oameni care petrec foarte mult timp la birou, la volan sau cei care stau foarte mult în picioare. Cu timpul, la toţi oamenii vor apărea anumite dureri, în funcţie de activitatea pe care o prestează zilnic. Chiar dacă organismul este obişnuit cu o rutină zilnică, există riscul ca, la un moment dat, după ani de zile, obiceiurile şi efortul fizic pe care îl facem zilnic să ne afecteze. În momentul de faţă, cele mai cerute sunt masajele de relaxare şi masajul deep tissue, care țintește contracturile mesei musculare și țesutul conjunctiv în profunzime“, a precizat pentru „Adevărul”, Cristinel Rotaru, tehnician maseur terapeut.

Continuarea, în adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa

MN: Vă recomandăm să vizionați și serialul intitulat CARAVANA SĂNĂTĂȚII, https://bit.ly/3RzPbnE



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply