După un meci de mare luptă și un rezultat la limită, echipa Școlii Nr.3 Mangalia a obținut locul doi la faza județeană a Olimpiadei Sportului Școlar, Fotbal U-10

0
1277
După un meci de mare luptă și un rezultat la limită, echipa Școlii Nr.3 Mangalia a obținut locul doi la faza județeană a Olimpiadei Sportului Școlar, Fotbal U-10, desfășurată duminică, la Constanța. În timpul regulamentar, scorul a fost 1-1, gol înscris de Denis Cogali.

„După terminarea celor 30 de minute, s-a trecut direct la executarea loviturilor de pedeapsă, iar adversarii, Școala Nr. 3 (ce ironie!) Constanța, au câștigat cu scorul de 2-1. Penaltyul nostru a fost punctat de același talentat, marcator înăscut, Denis Cogali”, afirmă unul dintre antrenorii echipei din Mangalia.

Situată cu acest rezultat pe locul I, Școala Nr. 3 „Ciprian Porumbescu” din Constanța va reprezenta judetul Constanța la faza regională.
Elevii-protagoniști ai acestei faze sportive școlare au fost:
Portar: Enache Matias-Cristian;
Jucători de câmp:
– Cogali Denis,
– Dincu Mathis,
– Chirilă Cezar,
– Fechet Vlad,
– Stamate Zian,
– Sandu David,
– Mihai Ciurea,
– Gabriel Istrate Matei.
Marcator: Cogali Denis.
Profesori coordonatori:
Cristea Ionuț, Casler Constantin, Troaca Alexandru.
„Ca în fiecare an, echipa de Fotbal U-10 a Școlii Nr. 3 Mangalia s-a situat pe primele locuri, concurând cu cele mai puternice echipe ale școlilor din Constanța, anul acesta, iată, fiind vicecampioană județeană. Vrem să mulțumim părinților însoțitori, care au realizat o atmosferă electrizantă în sala de concurs, precum și Primăriei Mangalia, pentru transport și pentru faptul că au fost alături de noi, prin domnul director Stamate Claudiu”, încheie relatarea pentru Mangalia News același antrenor.
MN: Felicitări pentru performanță, atât micilor sportivi cât și profesorilor-antrenori ai Școlii Nr. 3 Mangalia! Tuturor le dorim să reușească mai mult în anii care vin, conform principiului: „CITIUS, ALTIUS, FORTIUS!”

L.e: Adăugăm postarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, care ilustrează amploarea evenimentului sportiv:


Mangalia News, 05.02.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply