Misiuni de weekend ale jandarmilor constănţeni, la evenimentele sportive din Constanța

0
387
În acest weekend, în Constanţa se desfăşoară mai multe evenimente sportive. Jandarmii constănţeni, pe lângă derularea celorlalte misiuni specifice, vor fi prezenţi şi la aceste manifestări sportive pentru a se asigura că toţi participanţii sunt în siguranţă.
Sâmbătă, începând cu ora 17:00, jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică pentru meciul de baschet dintre echipele C.S.M. Constanţa – S.C.M. Craiova şi începând cu ora 19:30 pentru meciul de volei între echipele C.S.M. Constanţa şi S.C.M. Zalău, ambele meciuri având loc la Sala Sporturilor „Simona Amânar”, din municipiul Constanţa.
Duminică, în intervalul orar 14:00 – 20:00 se organizează, tot la Sala Sporturilor, Trofeul Liga Old-Boys. Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi şi la acest turneu de futsal, pentru asigurarea ordinii publice.
Le recomandăm tuturor participanţilor să se comporte în conformitate cu normele legale şi sociale, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniştea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte forţelor de ordine, direct sau prin numărul de urgenţe 112.
Vă dorim un weekend plăcut, fără incidente!


Mangalia News, 04.02.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply