Micii artiști participanți la recentul Atelier de benzi desenate au făcut o frumoasă fotografie cu Revista Născut pentru Sport și i-au urat multă sănătate jurnalistei Beatrice Mercado

0
435
Beatrice Mercado: Ce surpriză MAREEEE!
Micii artiști participanți la Atelierul de benzi desenate, împreună cu marele baschetbalist Virgil Stanescu, coordonați de Grajdeanu Mihai Ionut, astăzi, la Muzeul Sportului din București, mi-au făcut această frumoasă fotografie (copiii au primit Revista Născut pentru Sport, ediția națională, nr. 2!!) și mi-au urat MULTĂ SĂNĂTATE! Ce frumos! M-ați impresionat, dragii mei!
În acest număr de revistă am prezentat povestea OLIMPIADEI DE BENZI DESENATE!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=624933429635704&id=100063571573801

De altfel, Revista Născut pentru Sport este partener media al acestui unic proiect!
Virgil Stănescu este unul dintre cei mai vechi ambasadori Născut pentru Sport (încă de pe vremea când revista noastră se numea Junior SPORT) și în această calitate a participat la acțiunea emblematică a proiectului nostru – “Azi sunt profu’ tău de sport!”. Mulțumesc, THE GREAT CHAMP!
Mulțumesc, Mădălina Corina Diaconu, pentru inițiativă! Mi-ați atins inima!
Atelierul de Benzi Desenate de vineri a avut loc avându-l SPECIAL GUEST pe legendarul baschetbalist Virgil Stănescu, care a fost … la înălțime! Copiii au creat super povești în benzi desenate coordonați de autorul și profesorul de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu.
Mulțumesc Valentina Mălîia pentru reviste! O să-ți mai trimitem la Muzeul Sportului, să putem, împreună, oferi și la alți copii în cadrul acestor ateliere!”


Mangalia News, 29.01.2023.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply