Activitatea jandarmilor constănţeni evaluată la bilanțul anual

0
445

farmec.ro
carturesti.ro%20

În cursul zilei de 17 ianuarie, a avut loc evaluarea activității desfășurate de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa în anul 2022.

Activitatea a fost prezentată de către inspectorul şef, general de brigadă FERENCZ Daniel Mihai, care a sintetizat provocările profesionale, aspectele pozitive şi dificultăţile din activitatea desfăşurată în perioada de referință, precum și proiectele ce urmează a fi realizate în viitor.

La evaluarea activităţii a participat domnul colonel Trăşcălie Lucian – șeful Direcției Logistice din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum și cadre cu funcţii de conducere din cadrul unităţii.

Pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanţa, anul 2022 a reprezentat o perioadă de provocări continue şi adaptare acţional-instituţională, determinată de dinamica operativă complexă.

De-a lungul anului 2022 s-a avut în vedere permanent identificarea tuturor vulnerabilităţilor şi factorilor de risc, dinamizarea şi optimizarea dispozitivelor adoptate în funcţie de situaţia operativă existentă precum şi cooperarea eficientă cu celelalte structuri din componenţa Ministerului Afacerilor Interne cu competenţe în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în scopul asigurării misiunii prioritare a jandarmeriei – siguranţa cetăţenilor – misiune îndeplinită pe tot parcursul anului care a trecut.

Le mulţumim tuturor partenerilor instituţionali pentru sprijinul acordat şi pentru colaborarea cu instituţia noastră în scopul menţinerii unui climat de linişte, siguranţă şi ordine publică în judeţul Constanţa!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 19.01.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply