VICTORIE!!! Echipa de fotbal a Școlii Nr.3 Mangalia s-a calificat în finala județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Fotbal U-10, după prelungirile unui meci foarte disputat! VIDEO

0
2128
Duminică, 15 ianuarie, echipa de fotbal a Școlii Nr.3 Mangalia a disputat semifinala județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Fotbal U-10, în sala de sport a Școlii 39. După un meci plin de emoții (2-2), în timpul regulamentar, scorul final a fost de 2-0, după loviturile de departajare, joc disputat împotriva echipei Școlii nr.12 din Constanta. Finala va avea loc, posibil, săptămâna viitoare, la Sala Sporturilor din Constanța.
Protagoniștii acestei importante victorii sportive școlare au fost:
Portar: Enache Matias-Cristian;
Jucători de câmp:
– Cogali Denis,
– Dincu Mathis,
– Chirilă Cezar,
– Fechet Vlad,
– Stamate Zian,
– Sandu David,
– Mihai Ciurea,
– Gabriel Istrate Matei.
Marcatori: Cogali Denis (2 goluri), în timpul regulamentar, iar la loviturile de departajare, Cogali Denis și Sandu David, câte un gol.
Profesori coordonatori:
Cristea Ionuț, Casler Constantin, Troaca Alexandru.
Copiii au fost însoțiți de părinți, care i-au încurajat frenetic și au avut un aport fantastic la reușita micilor sportivi din Mangalia.

Foto, rândul de sus: prof. Cristea Ionut, Enache Matias, Fechet Vlad, Ciurea Gabriel, prof. Casler Constantin, Cogalis Denis, Istrate Matei Sandu, prof. David Troaca Alexandru. Rândul de jos: prof. Casler Cezar, Chirilă Cezar, Stamate Zian, Dincu Mathis.


Mangalia News, 15.01.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply