În luna ianuarie, MAT va promova România la trei târguri internaționale de turism

0
762

farmec.ro
carturesti.ro%20
Caravaning Motor Touristik (CMT), FITUR și Les Thermalies sunt cele trei manifestări expoziționale de peste hotare la care Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) va fi prezent în luna ianuarie pentru a promova oferta turistică a României. O atenție deosebită va fi acordată Timișoarei, oraș care deține titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2023.

„Începem anul cu forțe proaspete: luna aceasta am lansat schema pentru incoming și, tot în scopul atragerii turiștilor străini în România, vom participa la trei târguri internaționale de profil! Eforturile vor fi unele semnificative, dat fiind faptul că datele evenimentelor se suprapun. Am încredere, însă, că vom face o impresie bună și de această dată, mai ales că din oferta țării noastre face parte și noua Capitală Europeană a Culturii – Timișoara. Drept urmare, vom profita de prezența noastră la manifestările expoziționale de peste hotare pentru a-i invita pe străini să ne fie alături și, astfel, să includă în planurile lor de vacanță această destinație «altfel» – deschisă, curajoasă și diversă!”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Primul târg de turism din acest an la care #MAT va participa este Caravaning Motor Touristik (CMT), organizat la Stuttgart, Germania, în perioada 14-22 ianuarie.

Evenimentul este dedicat, în special, turiștilor care aleg să își petreacă vacanțele călătorind cu rulota. Astfel, accentul este pus, preponderent, pe destinațiile care pot oferi experiențe în natură, dar și de tip city-break. Standul țării noastre are 20 m², fiind amplasat într-o zonă cu mult trafic a locației. Estimările arată că la manifestarea expozițională vin anual aprox. 300.000 de vizitatori. Ediția din acest an reunește peste 2.000 de expozanți.

Continuarea, AICI.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply