Beneficiile consumului de CUIȘOARE – Antiinflamator puternic, protejează corpul de efectele radicalilor liberi

0
273
astratex.ro
Consumul de cuișoare ajută la vindecarea multor boli.
Dacă cuișoarele sunt consumate înainte de a adormi noaptea, stomacul rămâne curat, ceea ce păstrează prospețimea pe tot parcursul zilei. Consumul de cuișoare este util în protejarea organelor, în special a ficatului, de efectele radicalilor liberi.
De asemenea, cuișoarele trebuie utilizate frecvent dacă ai o răceală, gripă sau febră. Consumul de cuișoare oferă ajutor la dureri în gât, amigdale etc.
De fapt, cuișoarele conțin un element numit eugenia, care le face un antiinflamator eficient.
Tot ceea ce trebuie să faci este să mesteci două cuișoare și să bei apă caldă, înainte de a merge la culcare.
Cuișoarele se dovedesc, de asemenea, a fi eficiente în diabet, deoarece controlează nivelul de zahăr din sânge, adică cei care au probleme cu zahărul vor beneficia foarte mult de pe urma acestuia.
Cuișoarele au efect aromaterapeutic, stimulând intens funcțiile cerebrale. Sunt indicate în perioadele de suprasolicitare intelectuală, de oboseală, în perioadele de examene sau în perioadele de stres. Cuișoarele reduc colesterolul rău din organism. (sursa: internet).



piese-auto-mangalia.ro



Leave a Reply