Logodnă relativă – Premieră la Teatrul de Stat Constanța

0
521

Teatrul de Stat Constanța deschide anul 2023 cu PREMIERA spectacolului „LOGODNĂ RELATIVĂ”, în regia lui Iulian ENACHE, programată în datele de 13 și 14 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Studio, din strada Ion Lahovari, nr. 2A.

Se dau: patru oameni, două cupluri interșanjabile, o sumedenie de confuzii, de încurcături ale căror consecințe sunt prelungite la maximum. Rezultă: o comedie clasică pentru întreaga familie.

„Logodnă relativă” (titlul original Relatively Speaking) este o comedie care extrage haz și veselie din trădările căsniciei și relațiilor de iubire și mai ales din încurcăturile produse.

Un patrulater conjugal ale cărui laturi variabile se înfățișează din unghiuri mereu surprinzătoare, pentru a oferi spectatorilor amuzament și, într-un mod paradoxal, o imagine optimistă și pozitivă.

Piesa lui Alan Ayckbourn, este unul dintre cele mai mari succese ale dramaturgului britanic și a fost montată la numeroase teatre din Marea Britanie și din SUA, având mai multe ecranizări și adaptări pentru televiziune.

Scenografia este semnată Gabi ALBU, iar asistent de scenografie este Ruxandra BOBLEAGĂ. Muzica a fost compusă de Adrian MIHAI, iar lighting design-ul îi aparține lui Alexandru BIBERE. Traducerea textului poartă semnătura Irinei VELCESCU.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Distribuția este următoarea: Cristiana LUCA, Laura CRĂCIUN, Florin AIOANE, Lucian PAVEL.

*****

Iulian ENACHE este actor al Teatrului de Stat Constanța, licențiat al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București. A absolvit și un master de regie la aceeași instituție de învățământ, iar în această calitate, de regizor, a mai realizat la Teatrul de Stat Constanța spectacolele „Titanic Orchestra”, de Hristo Boicev și „Niște… năroji”, după Marin Sorescu, precum și alte producții în mediul independent.

*******

Vă reamintim că spectacolele Teatrului de Stat Constanța se desfășoară în Sala Studio din strada Ion Lahovari nr. 2A. Biletele pentru toate spectacolele programate pot fi cumpărate online, pe platforma MyStage și la agenția de bilete a TSC din Bulevardul Tomis nr. 97.


Mangalia News, 10.01.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply