Restructurarea angajaţilor de la şantierul Damen Mangalia se amână. „Statul nu a dat avizul pozitiv, pentru că nu există o justificare în acest sens“, afirmă Florin Spătaru, ministrul Economiei

0
624
Restructurarea angajaţilor la şantierul naval Damen Mangalia, unul dintre cei mai mari jucători de pe această piaţă, în acţionariatul căruia au intrat în 2018 olandezii de la Damen Shipyards Group, se amână, în condiţiile în care statul, ca acţionar majoritar prin Ministerul Economiei, nu a dat un aviz pozitiv.

„Pentru restructurarea personalului nu s-a dat un aviz pozitiv pentru că nu există nicio justificare în acest sens. Conducerea trebuie să vină cu un plan realist, suntem în legătură permanentă cu ce se întâmplă la şantierul din Mangalia. Şantierele locale stau relativ bine având în vedere contextul pe care îl avem“, a spus pentru ZF Florin Spătaru, ministrul Economiei şi fost angajat al Damen. Adunarea generală a acţionarilor de la Damen Shipyards Mangalia a fost convocată pe 12 decembrie pentru a aproba „reorganizarea forţei de muncă prin restructurarea posturilor“, „vânzarea mai multor imobile (inclusiv două cămine de personal – n. red“, dar şi aprobarea unor noi obiecte de activitate precum „fabricarea vehiculelor militare de luptă“, sau „producţia de caroserii pentru autovehicule“.

Mai mult, pe www.zf.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply