Autoturism de lux în valoare de 750.000 lei, furat din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni (FOTO-VIDEO)

0
380
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism de lux, marca AUDI A8, fabricație 2022, căutat de autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetăţean român.

În seara zilei de 29.12.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca AUDI A8, în posesia unui cetăţean român, identificat pe raza localității Constanța.

VIDEO, aici.

Cetățeanul român, în vârstă de 39 de ani, intenționa să vândă autoturismul oricărei persoane de bună credință contra sumei de 120.000 euro.

În urma verificărilor specifice și a cooperării operative cu autoritățile europene, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania cu o zi înainte.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 750.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 02.01.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply