Limanu – Anul ce vine va aduce și mai multe oportunități pentru comunitatea noastră. Realizările sfârșitului de an sunt edificatoare

0
717

„Bună ziua, tuturor locuitorilor comunei Limanu.
Anul acesta a fost un an plin de provocări pentru comunitatea noastră, dar suntem mândri să spunem că am reușit să depășim aceste obstacole și să facem progrese importante în calitatea vieții tuturor concetățenilor noștri.

Iată câteva dintre realizările acestui sfârșit de an:

  • Obținerea finanțării pentru construirea unei creșe în Limanu, din partea Ministerului Dezvoltării, în cadrul programului guvernamental de construire de creșe ”Sfânta Ana”, în valoare de 12.249.269,78 de lei.
  • În comuna Limanu se va înființa un Centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar, care va asigura colectarea separată a deșeurilor menajere. Valoarea proiectului aprobat de Ministerul Mediului este de 4.558.786,52 lei.
  • Finanțarea proiectului de înființare a unui sistem de monitorizare și supraveghere video a spațiului în comuna Limanu, în valoare de 1.065.461,95, fără TVA.
  • Aprobarea cererii de finanțare pentru asigurarea infrastructurii de transport verde – pistă de biciclete în Limanu. Pentru acest proiect, finanțarea este în valoare de 1.921.428,264 lei, cu TVA.

Suntem încrezători că anul viitor ne va aduce și mai multe oportunități de a face progrese pentru comunitatea noastră. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și așteptăm cu nerăbdare să construim împreună un viitor mai luminos pentru comuna noastră”, afirmă primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu.


Mangalia News, 31.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply