FEREASTRĂ SRE LUME – CHIMPEX, monografia despre o companie de elită și despre oamenii ei minunați, scrisă de Aurelia Lăpuşan și Ștefan Lăpușan

0
654

Aurelia Lăpuşan: „Am fost onorată să scriu o carte despre o companie de elită și despre oamenii ei minunați. Din păcate, coechipierul meu, minunatul meu Ștefan Lăpușan, nu a mai apucat să se bucure de “botezul” cărții. Mulțumesc din suflet celor care au făcut posibilă apariția cărții”.

Chimpex SA: „Pentru noi, acest an are o însemnătate deosebită: “#Fereastră spre lume”, monografia cu care compania noastră a marcat împlinirea unei jumătăți de veac de existență și a 125 de ani de la înființarea bunicii sale, multinaționala Steaua Română, din a cărei rădăcini își trage seva, a ieșit din tipar.
Cartea, bogat ilustrată, cuprinde o incursiune în istoria portului #Constanța, dar punând mai presus de toate #oamenii – fără de care #Chimpex, nu ar fi fost compania din zilele noastre.
În prag de sărbători, monografia a fost oferită în dar angajaților companiei, prilej de bucurie și mândrie pentru apartenența la un brand de tradiție patrimonială.
Pe această cale, le mulțumim tuturor ce au făcut acest proiect posibil: autorilor Aurelia Lăpuşan și mult regretatului Ștefan Lăpușan, lui Traian Mircea Voineagu, pentru grafică și tehnoredactare și editurii care a asigurat condiții grafice excelente, Curtea Veche Publishing.
Nu în ultimul rând, le mulțumim oamenilor noștri, colaboratorilor și partenerilor: unul din motivele pentru care 2022 a fost un an reușit, a fost pentru toată munca depusă în echipă.
Să privim împreună către un 2023 mai bun și plin de realizări!

MN: Cotidianul online Mangalia News a avut șansa și onoarea de a prezenta cititorilor, de-a lungul anilor, seriale memorabile cu articole valoroase, dedicate Mangaliei, semnate de „Doamna Publicisticii dobrogene”, cum am numit-o cu respect și multă dragoste pe doamna conf. univ. dr. Aurelia Lăpușan. Vă invităm să le re/descoperiți AICI.

Later edit: Aurelia Lăpuşan: Mulțumesc pentru susținere și promovare. Va păstrez in suflet recunoștință și prețuire. Sărbători încărcate cu bucurii! Un an nou mai bun, cu sanatate si pace!”

MN: Mulțumim din suflet pentru colaborarea admirabilă și cuvintele alese, adresate redacției și cititorilor cotidianului online Mangalia News. Ne onorează, încă odată și le prețuim enorm. Vă dorim sănătate multă și ne rugăm Bunului Dumnezeu să aveți parte de bucurii binemeritate. La anul și La Mulți Ani!


Mangalia News, 30.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply