Finalul de an vine pentru Mihai Ionut Grajdeanu cu o apreciere la cel mai inalt nivel, din partea  Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO, recunoastere a muncii depuse pentru promovarea patrimoniului national prin benzi desenate

0
495
„S-a incheiat un an interesant in care m-am dedicat mai mult ca niciodata cursurilor de banda desenata pentru copii si in promovarea tinerelor talente nationale, prin Olimpiada de Benzi Desenate (estimam in 2023 competitia va atinge un nou record de participari, peste doua mii de elevi din Romania si de peste hotare!!!).
Publicatiile BD au fost prezente inca de la inceputul anului si asigura continuitatea celor doua proiecte de suflet prin volumul Comics Didactic literatura romana in benzi desenate aparut la editura DPH si cele doua romane grafice istorice interactive BDHistoria aparute la Editura Fundației Culturale Memoria.
Voi continua sa transmit mai departe mesajul universal de educatie prin benzi desenate si sa inspir alte persoane sa descopere cat de important este, chiar daca uneori nu exista simt de recunoastere din partea lor, dar acest lucru nu ma opreste pentru ca inspiratia mea vine din copilarie si este cel mai frumos cadou pe care pot sa-l ofer:)
Finalul de an vine cu o apreciere la cel mai inalt nivel, o recunoastere a muncii depuse pentru promovarea si recunoasterea traditiilor si valorilor – patrimoniului national. Si toata aceasta munca realizata prin benzi desenate. Multumesc Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO. Ma onoreaza si-mi da putere si inspiratie pe viitor!
Multumesc doamnei Madlen Șerban, secretar general CNR UNESCO.
Multumiri si imbratisari pentru o colaborare deosebita anul acesta, doamnei dr. Maria MonalisaPlesea, profesoara de limba si literatura romana la Scoala Europeana Luxembourg II si, nu in ultimul rand, multumesc doamnei Mădălina Corina Diaconu, jurnalistă Radio Romania Cultural si secretar general UZPR, pentru promovarea benzii desenate in presa scrisa si nu numai.
Multumiri, pentru colaborarile prestigioase Muzeul Animat tutoriale video de benzi desenate cu Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu si Ghidul de vizitare in benzi desenate la Muzeul Național de Istorie a României.
Sa avem un an nou la fel de bun!
Va doresc tuturor sanatate si forta de munca!”
„Nu întreba ce poate face ţara pentru tine, ci întreabă-te ce poţi face tu pentru ţara ta!”
J.F. Kennedy, Presedinte S.U.A.

MN: Serialul de articole dedicate graficianului mangalian Mihai Ionuț Grăjdeanu, profesor și autor de Benzi Desenate, poate fi vizionat AICI.


Mangalia News, 29.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply