Polaris M Holding continuă distribuirea de pubele negre și galbene în satul Schitu, comuna Costinești

0
240
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21
Străzile pe care se distribuie astăzi pubelele negre și galbene în satul Schitu, sunt:
  • strada Puțurilor, strada Livezilor, strada Primăverii, strada Grădinilor, strada Cireșului, strada Smochinului, strada Sirenei, strada Golfului și Aleea Cameliei.
Vă rugăm să urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și pe cea a Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor.
În situația în care nu se vor distribui toate pubelele pe străzile planificate inițial, distribuirea va continua în ziua următoare.
Persoanele care nu sunt acasă pentru a prelua pubela, pot veni la sediul nostru din str. Tineretului, nr. 16, Costinești, pentru a o ridica. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 0728 281 689.
Împreună cu pubelele se va oferi și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.
Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.
Colectarea separată începe acasă!
Vă rugăm să nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie / carton și metal.
În pubela neagră se depozitează deșeuri reziduale care nu se pot recicla.
Presați / tăiați / striviți deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se folosește la maxim capacitatea pubelei.
Deșeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Colectăm separat și astfel reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și implicit ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător.
Este interzisă amestecarea deșeurilor, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011.


Mangalia News, 28.12.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply