Parada talentelor și a generozității, la Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” (FOTO)

0
678
Miercuri, 21 decembrie 2022, Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” din Mangalia a sărbătorit în avans Crăciunul printr-o paradă a talentului și generozității.

Magia muzicii, a teatrului, a dansului, a emoției împărtășirii bucuriei cu cei dragi a urcat pe scena Casei de Cultură și a explodat în momente încărcate de pasiune.

Elevii talentați ai Liceului „Ion Bănescu” și-au deschis sufletele frumoase în fața colegilor, profesorilor lor, părinților și invitaților și au demonstrat că munca, dăruirea și măiestria sunt coordonatele succesului lor. Emoția și bucuria lor au trecut dincolo de scenă și au fost răsplătiți cu aplauze furtunoase ale celor prezenți. Sala plină a vibrat cu ei la fiecare acord sau replica. I-au susținut, i-au aclamat, au cântat și au dansat cu ei. Iar sclipirea rece a lanternelor telefoanelor a luminat cu multă căldură momentele feerice ale evoluției lor artistice.

Și pentru că de sărbători este normal să împarți bucurie, întreaga celebrare a Crăciunului a îmbrăcat haina generozității și cu toții și-au deschis sufletele înr-un gest caritabil fără precedent, totul pentru Gabriel, elevul de la Școala Gimnazială nr. 3, care are nevoie de mulți prieteni. Elevii liceului nostru, alături de invitați, au strâns suma de 9386 lei.
Le mulțumim tuturor pentru sprijin și îi așteptăm să fie alături de noi și la alte evenimente.

Director, prof. Barabaș Virginica.
Coordonator imagine, prof. Șemședin Daniela.


Mangalia News, 22.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply