Investiții în rețeaua de apă și canalizare la Mangalia, Albești, Limanu și în alte localități ale județului Constanța

0
927
  • S-au semnat trei noi contracte de lucrări ce fac parte din „Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța”.
Continuă programul de modernizare și dezvoltare a sistemelor de alimentare cu apă și de colectare-tratare a apei uzate din județul Constanța!

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a participat marți, 29 noiembrie a.c., la semnarea a trei noi contracte de lucrări ce fac parte din „Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța”. Acestea vizează investiții în rețeaua de apă și canalizare a localităților Medgidia, Eforie Sud, Tuzla, Biruința, Topraisar, Mangalia, Albești și Limanu. Contractele au o valoare totală de aproximativ 597 de milioane de lei, iar lucrările se vor derula pe parcursul a 24 de luni.

“Vom susține dezvoltarea tuturor rețelelor din județul Constanța, mai ales a magistralelor din zona UAT-urilor, pentru a veni în sprijinul primăriilor, astfel încât acestea să poată investi mai ușor în sistemele proprii de alimentare cu apă. În vederea implementării în integralitate a acestui proiect de infrastructură mare, Consiliul Judeţean Constanţa şi-a asumat foarte clar rolul de instituţie suport a SC RAJA SA.Vorbim despre cel mai important proiect de aducțiune a apei, care vizează investiții majore în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă și a celor de apă uzată” – Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.


Mangalia News, 03.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply