O investiție pentru viitor, inaugurată de Ziua Națională a României, la Limanu

0
1182

1 Decembrie 2022! Ziua Națională a României, dar și prima zi în care copiii din Limanu au acces la o nouă sală de sport cu dotări de top și condiții moderne pentru antrenamente!

“În această zi importantă pentru neamul românesc, ne uităm cu precădere spre istoria noastră. Noi am vrut ca astăzi să ne uităm mai mult spre viitorul României. Lucrăm mereu pentru viitor. Iar viitorul acestei țări sunt copiii noștri, cei care vor scrie, la rândul lor, istorie! Și pentru ei am vrut ca aici, în comuna Limanu, să construim o bază solidă de facilități și dotări, astfel încât cei mici să aibă acces la o viață în condiții moderne, acces la educație și totodată să existe opțiuni pentru dezvoltarea personală a fiecăruia. Și cred că disciplinele sportive oferă perspective, mai ales atunci când există talent și perseverență. Avem copii extraordinari care meritau să aibă o grădiniță nouă, o școală modernă dar și o sală în care să se antreneze și să înțeleagă atât importanța cât și frumusețea disciplinelor sportive”, susține Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Investiția în Sala de Sport cu tribună de 180 locuri

„Astăzi a fost o zi cu emoții mari pentru noi. Ne-am onorat strămoșii și am mers împreună cu oamenii din localitate să depunem coroane la Monumentul Eroilor din Limanu. Este vital să înțelegem ce au făcut generațiile anterioare și să le povestim celor mici despre procesul prin care a trecut țara noastră și cum a ajuns România un stat independent. Iar ziua de 1 Decembrie, prin momente oficiale și ceremonii solemne, reprezintă cel mai bun prilej de a rememora acțiuni remarcabile ale românilor de-a lungul istoriei, dar și de a transmite copiilor un sentiment aparte, de dragoste față de aceste locuri”.

„Totodată, am considerat că este și cea mai potrivită zi pentru inaugurarea unui obiectiv extrem de important pentru comunitatea noastră și viitorul copiilor din Limanu. Este un pas uriaș pentru o comună mică, iar talentul și perseverența unor copii din Limanu pot aduce României chiar o medalie de aur la campionate internaționale. Sunt mândru că – da, astăzi ne putem lăuda cu o investiție finalizată, o investiție pe care am gândit-o privind spre viitorul unor români. Mulțumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezența și au sărbătorit Ziua Națională alături de noi. La mulți ani, România! La mulți ani, Limanu!”, mai spune Daniel Gheorghe Georgescu.

Este deja o tradiție pentru mămicile din zonă să ne răsfețe cu bunătăți de casă, în zilele de sărbătoare. Iată și câteva imagini de la “Târgul de Iarnă”, deschis la noua sală de sport:

De Ziua Națională a României, alături de comunitatea din Limanu au fost prezenți și Ionel Florin Lixandru – secretar de stat la Ministerul Educației, Felix Stroe – senator Constanța, Daniela Stan – inspector general adjunct, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Cosmin Ciobanu – consilier județean, dar și Nicolae Moga, fost senator de Constanta.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Citiți și Sărbătorim împreună, acasă, 1 Decembrie românesc! La Limanu, comemorăm străbunii, inaugurăm noua sală de sport și dăm startul “Târgului de Iarnă”


Mangalia News, 02.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply