Se amenajează strada de acces și depoul pentru autobuzele electrice achiziționate de Primăria Mangalia, în cadrul Planului de Mobilitate Urbană (PMUD), proiect finanțat din fonduri UE

0
412
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21

În ședința ordinară din luna noiembrie a.c., Consiliul Local Mangalia a adoptat documentațiile tehnico-economice pentru amenajarea străzii de acces către depoul pentru autobuzele electrice achiziționate de Primăria Mangalia, în cadrul Planului de Mobilitate Urbană (PMUD), proiect finanțat din fonduri UE.

„Strada este situată la marginea orașului și va fi o arteră rutieră importantă pe traseul mijloacelor publice de transport, respectiv pe ruta Șos. Constanței – str. M.I. Dobrogeanu – str. Metalurgiei, punctul terminus al autobuzelor, care vor putea fi garate în depou pentru reparații și încărcarea bateriilor electrice. Proiectul cu finanțare europeană este în plină execuție și cuprinde ample lucrări de modernizare a străzilor și trotuarelor, precum și reconfigurarea traseelor autobuzelor electrice, dar și de construire a depoului aferent” – scrie primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, pe pagina sa de socializare.


Mangalia News, 29.11.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply