Săptămâna legumelor şi a fructelor donate, la Liceul Teoretic „Callatis” şi Grădinița nr.2 din Mangalia

0
336
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21

În perioada 21-25.11.2022, la Liceul Teoretic „Callatis şi structura acestuia, Grădinița nr.2, s-a desfăşurat campania socială  Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”, din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară, iniţiată de Ministerul Educaţiei.

Activitatea a constat în strângerea de fructe de către preşcolari, elevi şi profesori voluntari şi donarea acestora familiilor aflate în dificultate, instituţiilor care se ocupă de ocrotirea şi îngrijirea copiilor instituţionalizaţi.

Peste 500 kg de fructe au fost donate de elevii şi părinţii din unitatea şcolară, având ca deviză „Nu contează cât dăruieşti, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruieşti”.

Fructele și legumele au fost donate beneficiarilor: Căminul de Bătrâni Mangalia, Grădinița Socială Mangalia, Așezământul Familial Santa Maria dell Grazie, Centrul Maternal Mangalia.

Activitatea a fost coordonată de prof. psiholog Carmen Silvia Andrei – coordonator local SNAC și s-a desfășurat cu sprijinul și participarea activă a conducerii şcolii, a cadrelor didactice și a părinților elevilor din unitatea școlară.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 29.11.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply