ATENȚIE MAXIMĂ!!! Fumătorii de țigări electronice și tutun încălzit au pe plămâni leziuni similare cu cele de la COVID-19!

0
270
starshiners.ro%20
Fumătorii de țigări electronice și tutun încălzit au pe plămâni leziuni similare cu cele de la COVID-19 și anume dispnee cu insuficiență respiratorie, cu tuse și scăderea saturației, atrage atenția managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, Beatrice Mahler.
Cu ocazia Zilei naţionale fără tutun (17 noiembrie), medicul spune că, în perioada următoare, folosirea tutunului încălzit și a dispozitivelor electronice va deveni principala provocare pentru sănătatea plămânului la tineri și la adolescenți.
Beatrice Mahler precizează că datele statistice din 2020 arată că aproape 3000 de persoane au avut leziuni pulmonare, ca urmare a utilizării acestor țigări electronice și a vapping-ului și au fost înregistrate aproape 70 de decese din această cauză.
Managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” subliniază că cel mai grav este faptul că nu se știe care sunt efectele generale produse de substanțele folosite în țigările electronice. (RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply