Consiliul Local Mangalia este convocat în ședintă ordinară, pentru data de Joi, 24.11.2022

0
1022
Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară, care va avea loc joi, 24 noiembrie, ora 15:00, în sala de ședințe a Consiliului Local.

Pe ordinea de zi, sunt înscrise o serie de proiecte de hotărâre cu caracter administrativ, dar și social. Unul dintre acestea se referă la aprobarea unor modificări și completări legate de programul activității de transport public, cu autobuzele electrice achiziționate de Primărie, în cadrul unui proiect european. În aceeași ședință, consilierii locali vor analiza spre adoptare documentațiile tehnico-economice aferente amenajării unei străzi de acces către depoul autobuzelor electrice. Un alt proiect de hotărâre se referă la nominalizarea reprezentanților CL, în cadrul Consiliilor de Administrație și a comisiilor pentru evaluarea și asigurarea calității în unitățile de învățământ din Mangalia.

Totodată, aleșii locali vor supune adoptării unele detalii din Regulamentul Local de Urbanism, aferent Planului Urbanistic Zonal. De asemenea, va fi supus la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de protecție socială pentru persoanele cu dizabilități și cele fără venit, cu vârsta de peste 60 de ani. Nu în ultimul rând, vor fi supuse dezbaterii proiectele privind aprobarea Regulamentului și a criteriilor pentru repartizarea locuințelor în regim de închiriere, respectiv proiectul care se referă la vânzarea locuințelor tip ANL.

Convocator-Sedinta-Ordinara-24.11-2022.


Mangalia News, 21.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply