Jurnalistul și scriitorul Ion TIȚA-CĂLIN ne invită la lansarea volumului său de foiletoane, schițe și povestiri satirico-umoristice „Țară avem, doar popor ne mai trebuie!”

0
533

~ INVITAȚIE ~

„Dragi prieteni ai Satirei și Umorului, vă invit să fiți alături de mine la lansarea volumului de foiletoane, schițe și povestiri satirico-umoristice „Țară avem, doar popor ne mai trebuie!” În noua mea carte sunt reflectate, cu mijloacele Satirei și Umorului, evenimente și întâmplări din viața omenirii, a României și a autorului, petrecute în intervalul 2019 – 2022. Unele dintre ele sunt inspirate din experiențe extrem de dureroase, sau care țin de domeniul paranormalului, pentru care îi mulțumesc Domnului. Toate povestirile cuprinse în noul volum au trecut prin proba de foc a întâlnirii cu publicul, fiind citite și aplaudate în cadrul întâlnirilor lunare ale Clubului Umoriștilor Constănțeni.

Dragi prieteni, cartea este cadoul meu de Crăciun pentru dumneavoastră! Totodată, cu acest prilej vom marca, cu zece zile mai devreme, împlinirea a 14 ani de la nașterea Clubului Umoriștilor Constănțeni.

Evenimentul va avea loc în ziua de sâmbătă, 3 decembrie 2022, începând cu ora 11:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, în sala mică. Toți participanții vor primi în dar câte un volum”.

Ion TIȚA-CĂLIN.


Mangalia News, 20.11.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply