Sanatoriul Balnear Mangalia, locul preferat pentru relaxare si tratament

0
1022
Situat pe faleză, la 50 metri de plaja largă a orașului Mangalia, Sanatoriul dispune de un hotel de două stele, cu capacitatea de 200 locuri, două sectii clinice cu câte 75 paturi și două baze moderne de tratament, respectiv: secția cu paturi a Sanatoriului (strada Mircea cel Bătrân, nr. 2, lângă Geamia Esmahan Sultan) si ambulatoriul de specialitate, situat pe str. Matei Basarab, nr. 3 (în vecinătatea Hotelului Paradiso), cu o capacitate totală de 1000 de pacienți pe zi.

Statiune balneo-climaterică de interes national si international, situata pe litoralul Marii Negre, Mangalia, imbină vestigiile antice callatiene (sec. VI i.Ch.) cu bogatia factorilor naturali terapeutici. Aceasta asociere, unică in Europa, a bogatia factorilor naturali terapeutici confera orasului statiune Mangalia un renume deosebit.

Turiștii și pacienții care aleg sănătatea și odihna pe litoralul Mării Negre, întâlnesc la Sanatoriul Balnear Mangalia un colectiv de cadre medicale de excepție, aparatură modernă și tarife accesibile. Această asociere deosebită de factori naturali și profesionalism medical vă oferă sănătatea și vigoarea dorită.

Pachetul de servicii medicale de baza in asistenta medicala ambulatorie de specialitate pentru specialitatea clinica medicinala fizica si de reabilitare: https://www.balnear.net/servicii.php

Vă așteptăm cu drag la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia. Pentru întrebări sau nelămuriri, sunați la telefon: 0241751337, sau ne puteți contacta online, aici: https://www.balnear.net/contact.php

MN: Alte articole publicate despre Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, găsiți aici: https://bit.ly/3tlev5M

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 14.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply