Înscrie sau nominalizează un proiect de mediu, în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat, organizată de EcoTic, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor!

0
550
ECOTIC, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, invită toate entitățile care au  desfășurat proiecte dedicate protecției mediului, să se înscrie în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat.

Gala Premiilor pentru un Mediu Curat identifică și promovează de 13 ani personalități, proiecte, și inițiative dedicate protecției mediului. În tot acest timp peste 640 de proiecte au fost înscrise în competiție de către instituții publice, de învățământ, companii și ONG-uri.

Categoriile de anul acesta sunt:

  • PROIECTE DE MEDIU (3 câștigători),
  • PERSONALITATEA DE MEDIU A ANULUI (1 câștigător),
  • PREMIUL SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR (1 câștigător),
  • PREMIUL SPECIAL dedicat INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT (1 câștigător).

NOMINALIZAREA poate fi făcută de orice persoană, astfel contribuind la identificarea proiectelor de mediu, sau a personalităților implicate în acest domeniu.

ÎNSCRIEREA se va face direct de către cei care au dezvoltat proiecte de protecția mediului sau de către personalitățile, jurnaliștii sau reprezentanții instituțiilor de învățământ care au impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Jurizarea și decernarea vor avea loc în luna decembrie 2022.

Ediția a XIV a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat este susținută de: Ministerul Mediului, Apelor și Padurilor, Ambasada Sustenabilității în România, Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, APDETIC, ECSR.ro, Radio Eco Natura, Radio România Cultural, RFI România, Cărturești și Hotnews.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Regulamentul este disponibil aici.

Vă invităm să vă înscrieți articolul/reportajul dedicat unui subiect din aria protecției mediului, în a XIV-a ediție a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat!.

Aici aveti link-ul direct pentru inscrierea la categoria  PREMIUL SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR.

Înscrierile se pot transmite până pe 25 noiembrie, urmând ca jurizarea și premierea să aibă loc în luna decembrie.

Detalii și înscrieri pe https://premiilepentrumediucurat.ro/


Mangalia News, 11.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply