Huse, încărcătoare și căști, precum și jucării contrafăcute, în valoare de 4.000.000 lei, depistate în Portul Constanța

0
143
starshiners.ro%20
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța – Sud Agigea au descoperit în Portul Constanţa, într-un container, peste 21.000 de produsesusceptibile de a fi contrafăcute.

În data de 08.11.2022, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța – Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra unui container încărcat cu bunuri, sosit din China.

În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau, 4460 accesorii telefoane mobile (huse, căști și încărcătoare), 6650 jucării și 9980 articole de vestimentație care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 4.000.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

Totodată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.


Mangalia News, 11.11.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply