„Azi sunt profu tău de sport!”, cu Andreea Beatrice Ana, Constantin Căliman, Marin Pîrcălabu, Carpen Georgian și alți patru tineri campioni, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București [FOTO/VIDEO]

0
686
Revista Născut pentru Sport a fost la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București.

Final de oră!
A 3-a ediție a acțiunii „Azi sunt profu tău de sport!”, din suita de acțiuni ce au loc în 2022 și prin care distribuim, gratuit, elevilor, în școli, Revista Născut pentru Sport, ediția națională, nr. 2, a avut loc, pe 10 noiembrie, la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr”, din Sectorul 5, București.

Cine au fost… profii de sport?
Constantin Căliman (karate),
Director în cadrul Federației Sportului Școlar și Universitar,
Președinde la World Fudokan Federation,
Președinte la CS Chelsea București,
Președinte Club Sportiv Chelsea București,
Andreea Beatrice Ana,
Dublă campioană europeană – la Seniori U23 și la Seniori, dar și campioană mondială la Seniori U23 – acesta fiind primul titlu mondial al luptelor feminine. Și are doar… 21 de ani.
Marin Pîrcălabu,
O legendă a sportului lupte (numele său a fost dat Academiei de lupte de la CSA Steaua București),
Carpen Georgian,
Antrenor la Academia de lupte “Marin Pîrcălabu”, din cadrul CSA Steaua București.

La acțiune au participat și patru luptători de la această academie, care, împreună cu Andreea Beatrice Ana, au realizat demonstrații de lupte, demonstrații la care au participat chiar și câțiva elevi ai școlii.

Cine sunt cei patru luptători?
Vlad Luis – Campion Național U15, Campion Balcanic,
Costache Cristian – Campion Național de Juniori,
Doru Dincă – Campion Național de Juniori,
Dumitru Ștefan – medaliat la Campionatul Național de Copii.

La finalul acțiunii, cei 60 de elevi prezenți la acțiune au primit, cu suportul Primăriei Sector 5, cu autografele invitaților, Revista Născut pentru Sport ediția națională nr. 2.
În cadrul acțiunii, după demonstrația de lupte, Vlad Chiorpec – reprezentant World Class România – a susținut, cu elevii acestei școli, ora de educație fizică și sport!
Mulțumim pentru organizarea acțiunii conducerii Colegiului Național “Gheorghe Lazăr” reprezentată de director Nina Elena Neagoe, dar și profesoarei de educație fizică și sport Camelia Stîngă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mulțumesc pentru prezența la acțiune colegilor din echipa Revista Născut pentru Sport – Vlad Andrei Buzdugan și Marian Valentin Burlacu.

Proiectul național NĂSCUT PENTRU SPORT – modulul realizat în București și în județul Ilfov, în 2022 – constă în editarea și tipărirea Revistei Născut pentru Sport ediția națională – nr. 2 în 8000 de exemplare, dar și în organizarea, pe tot parcursul anului școlar 2022-2023, a mai multor ediții ale acțiunii „Azi sunt profu’ tău de sport!”, în școlile cu clasele I-VIII din București și din județul Ilfov. La edițiile acestei acțiuni, la sunt prezenți mii de elevi, participă ambasadorii Născut pentru Sport, respectiv marile valorile sportului românesc promovate în acest număr de revistă – campioni olimpici, mondiali, europeni, naționali, antrenori, președinți federații sportive și președinți de cluburi sportive. Aceștia vorbesc elevilor despre importanța sportului ca factor determinant de sănătate, despre frumusețea sportului de performanță, dar le vorbesc și despre povestea lor de succes în sport, apoi susțin, cu elevii, ora de educației fizică și sport, iar la final oferă, acestora, cu autografe, Revista Născut pentru Sport ediția națională – nr. 2. În cadrul acestor ediții ale acțiunii „Azi sunt profu’ tău de sport!” au loc și demonstrații sportive, susținute de copii sportivi.
Iată cine este parte din acestă frumoasă poveste – Ministerul Educației (partener oficial național); Inspectoratul Școlar al Municipiului București (partener oficial local); Primaria Sector 5 și Primăria Snagov (parteneri principali); Herbalife Nutrition, Decathlon România, World Class Romania și Core Invest Health (sponsori principali); Europa Proiect, Anil Consulting Contabilitate si Consultanta și M Dental (sponsori); Trima Events – PR & Marketing Coodonator distribuție Revista Născut pentru Sport.

Proiectul național NĂSCUT PENTRU SPORT – modulul realizat în București și în județul Ilfov, în 2022 este susținut și de: Federația Română de Canotaj, Federația Română de Tenis de masă, Federatia Romana de Automobilism Sportiv, Federația Ecvestră Română, Federația Română de Lupte, Federația Română de Atletism, Federația Română de Culturism și Fitness, Federația Română de Tenis, Clubul Sportiv Dinamo, CSA Steaua București, Clubul Sportiv Chelsea București.
Parteneri media – Agerpres Romania și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.
Momentul autografelor!
Foto Marian Valentin Burlacu:


Mangalia News, 11.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply