Reduceri de până la 60%!!! Black Friday la vacanțele pe litoral, pentru vara anului 2023 | 26 de lei, o noapte de cazare pentru o singură persoană!

0
879
Vacanţele pe litoral pentru vara 2023 se vor vinde în perioada 10-13 noiembrie cu reduceri de până la 60%, cele mai mari din an, pentru că la pachetele cu preţ redus Early Booking se calculează şi discountul acordat în cadrul campaniei de Black Friday, anunţă Litoralulromanesc.ro, într-un comunicat remis astăzi redacţiei bursa.ro.

Turoperatorul mai anunţă că peste 120 de hoteluri de pe litoralul românesc participă la campania de Black Friday. […]

Potrivit sursei citate, cumpărat în această perioadă, un sejur de cinci nopţi la un hotel de două stele costă de la 260 de lei camera dublă, ceea ce înseamnă că o noapte de cazare pentru o singură persoană costă 26 de lei.

Cel mai ieftin sejur pe litoralul românesc care poate fi achiziţionat de Black Friday costă 260 de lei, pentru cinci nopţi de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord. Tariful este pentru două persoane. La o unitate de 3 stele din Jupiter, o noapte de cazare, cu mic dejun inclus. costă 89 de lei/camera dublă. Tot la 3 stele, dar în staţiunea Mamaia, preţurile pe noapte pornesc de la 129 de lei camera dublă, pachet ce include cazare şi mic dejun. […]

 

Continuarea, în bursa.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply