Constănțenii pot vota proiectele preferate în cadrul programului de bugetare participativă. Iată cele 35 de propuneri intrate în competiție!

0
406
  • Până pe 4 decembrie 2022 se va desfășura etapa de votare a proiectelor declarate eligibile din cadrul primului program de bugetare participativă derulat la nivelul municipiului Constanța.
  • Comisia de evaluare și monitorizare, din care fac parte reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Constanța sau ai instituțiilor subordonate Consiliului Local Municipal ori reprezentanți ai societății civile, a stabilit că doar 35 dintre acestea respectă toate criteriile de eligibilitate și pot fi votate de constănțeni pentru a fi realizate.
  • Proiectele alese sunt clasificate în toate domeniile disponibile în program: mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației, amenajare spații verzi și locuri de joacă, amenajare spații publice, cultură, protecția mediului/protecția animalelor, digitalizare, sport, social, educație și sănătate.
  • Pentru a vota un proiect, trebuie să vă creați un cont pe https://tudecizi.primaria-constanta.ro, să aveți domiciliul în municipiul Constanța și vârsta minimă de 18 ani
  • Afișarea proiectelor câștigătoare va avea loc pe 13 decembrie.

Din 7 noiembrie 2002 și până pe 4 decembrie 2022 se va desfășura etapa de votare a proiectelor declarate eligibile din cadrul primului program de bugetare participativă derulat la nivelul municipiului Constanța.

Au fost depuse 51 de proiecte pentru dezvoltarea orașului, iar comisia de evaluare și monitorizare, din care fac parte reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Constanța sau ai instituțiilor subordonate Consiliului Local Municipal ori reprezentanți ai societății civile, a stabilit că doar 35 dintre acestea respectă toate criteriile de eligibilitate și pot fi votate de constănțeni pentru a fi realizate.

Proiectele alese sunt clasificate în toate domeniile disponibile în program: mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației, amenajare spații verzi și locuri de joacă, amenajare spații publice, cultură, protecția mediului/protecția animalelor, digitalizare, sport, social, educație și sănătate.

Pentru a vota un proiect, trebuie să vă creați un cont pe https://tudecizi.primaria-constanta.ro, să aveți domiciliul în municipiul Constanța și vârsta minimă de 18 ani.

Lista completă cu toate propunerile, aici: ziuaconstanta.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply