ANUNȚ Reprogramarea dezbaterii publice a Proiectului de hotărâre privind Regulamentul de organizare şi desfăşurare a activităţilor comerciale şi serviciilor de piaţă în Municipiul Mangalia

0
637

farmec.ro
carturesti.ro%20
ANUNȚ Reprogramarea dezbaterii publice a Proiectului de hotărâre privind Regulamentul de organizare şi desfăşurare a activităţilor comerciale şi serviciilor de piaţă în Municipiul Mangalia
În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Municipiului Mangalia prin Direcția Turism și Mediul de Afaceri aduce la cunoștință publică: Proiectul de hotărâre privind Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în Municipiul Mangalia. Menționăm faptul că, în cadrul dezbaterii publice organizată de către Primăria Municipiului Mangalia în data de 24.10.2022,  la care au participat  agenții economici din Municipiul Mangalia și reprezentanții Primăriei Municipiului Mangalia, s-a stabilit reprogramarea dezbaterii publice pentru acest proiect de hotărâre.

Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziție cinci minute pentru prezentare. Acest interval a fost stabilit pentru a oferi unui număr cât mai mare de participanți posibilitatea de a-și exprima propunerile și sugestiile referitoare la acest proiect. La această dezbatere sunt invitate să participe doar persoanele interesate de subiect, cu observații punctuale.

Persoanele sunt rugate să se înscrie la cuvânt prin transmiterea unui e-mail, pe adresa: [email protected], sau direct la sediul instituției, la Registratură (în intervalul orar 08.30-15.30), până în data de 04.11.2022, ora 12.00.

Propunerile, sugestiile sau opiniile vor fi transmise în scris, la sediul Primăriei Municipiului Mangalia, prin fax la numărul 0241/755606 sau prin e-mail la adresa:

[email protected]

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la Proiectul de hotărâre privind Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în Municipiul Mangalia”.

În temeiul prevederilor art. 7 alin. (10) din Legea 52/2003, în data de Luni, 07 noiembrie 2022, ora 10:00, va avea loc dezbaterea publică, la Casa de Cultură a Municipiului Mangalia, adresa: Mangalia, Șoseaua Constantei, nr. 5.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Proiectul de hotărâre, însoțit de anexele aferente, poate fi consultat pe site-ul instituției, www.mangalia.ro.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/751060, interior 216, persoană de contact Gheorghe Ana-Maria.

Proiect de hotarare privind regulament ag ec

Anexa la proiectul de hotarare privind regulament ag ec

Formulare 2023

harti

RAPORT de specialitate regulament ag ec

REFERAT de aprobare regulament ag ec


Mangalia News, 06.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply