Mera Brise 4*, cazarea din Mangalia cu facilități și servicii care fac diferența

0
639

Cazare în Mangalia: De ce aleg turiștii Mera Brise 4*

#Iubim marea! Iubim #Mera! Iubim sejururile în sudul litoralului românesc, pentru că aici există Mera Hotels. Lanțul hotelier atât de apreciat în rândul turiștilor pune la dispoziție cazare în Mangalia pe tot parcursul anului. Și nu oricum, ci în condiții de 4 stele.

Mera Brise este cochetul hotel din Mangalia, situat chiar pe faleză, la câțiva metri de plajă. Cu 49 de spații de cazare, un restaurant, bar și terasă à la carte, sală de conferințe și plaja la picioare, Mera Brise este cazarea din Mangalia frecventată în orice anotimp. Cupluri, prieteni, familii, delegați, cu toții au fost oaspeții noștri în acest an. În acest articol, împărtășim câteva dintre impresiile lor.

Mera Brise, cazarea din Mangalia cu facilități și servicii care fac diferența

Mera Brise a fost inaugurat în 2017 și a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Mangalia. Cu facilități și servicii de calitate și cu o echipă de profesioniști animați de pasiune pentru munca lor, această cazare din Mangalia e cea mai bună alegere, indiferent de anotimp. Atmosfera memorabilă, confortul, priveliștea și briza mării completează o experiență premium în sudul litoralului românesc. Satisfacția oaspeților este cel mai bun ambasador și o dovadă certă a profesionalismului serviciilor oferite.

Amplasare și condiții bune de cazare, camera frumos mobilată, curată, cu balcon spre mare, dotată cu frigider, televizor. Mic dejun tip bufet cu preparate calde și reci, inclusiv legume și fructe proaspete. Parcare gratuită. Personalul hotelului amabil. – Cecilia G. (Google review).

Un restaurant à la carte, cu meniuri speciale și muzică live

Un chef talentat, ingrediente proaspete, un meniu variat, plating deosebit, muzică live de joi până duminică… astfel ni se prezintă restaurantul Mera Brise. Acest restaurant din Mangalia este locul unde s-au scris multe povești reușite de vacanță. Cu preparate internaționale delicioase și seri festive, cu dans și energie pozitivă, restaurantul nostru de pe faleza din Mangalia își cucerește oaspeții.

Restaurant frumos, cu terasă lângă mare. Meniul este destul de mare, cu multe opțiuni (supă foarte bună, pui și vițel). Ca bonus, personalul zâmbea tot timpul și era foarte rapid. Când au fost întrebați despre ingrediente, de exemplu, au știut toate informațiile 🙂 Extra: camere frumoase cu vedere uimitoare la mare, într-un mic hotel privat. – Laura, Pitești (tripadvisor.com)

Amplasare excelentă

Ne mândrim cu faptul că Mera Brise este situat pe faleză. Plaja și marea sunt la câțiva pași distanță. Portul turistic e la numai câteva sute de metri depărtare. Sejurul tău în Mangalia va fi nu numai confortabil, ci și memorabil.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Atunci când te cazezi la Mera Brise, briza și priveliștea mării te însoțesc în fiecare zi. La micul dejun (inclus în prețul de cazare) sau când ieși la plimbare. De fiecare dată când ieși pe balconul sălii de evenimente corporate. Și, bineînțeles, atunci când stai într-un apartament junior suite sau într-o cameră cu vedere spre mare. Nu rata această experiență!

Continuarea, pe merahotels.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply