Droit Gauche va găzdui lansarea cărții „Rețete fără gluten”, semnată de Radu Vasile, unul din tinerii care a ales să se implice în viața celiacilor din România

0
822

farmec.ro
carturesti.ro%20

Droit Gauche: Afectat de la 3 ani de boala celiacă, Radu a fost nevoit să se descurce și să trăiască, atât cât poate, mai aproape de normalitate, în condițiile în care trebuie să respecte cu sfințenie o dietă strictă, orice greșeală sau contaminare cu gluten a mâncării făcând ca organismul să se atace singur. Așa a descoperit o mulțime de rețete, pe care le-a adunat într-o carte (și-a făcut-o singur, fără să apeleze la o editură), pentru a le veni în ajutor semenilor săi.

Radu Vasile este unul din tinerii care a ales să se implice în viața celiacilor din România. Prin proiectele sale el contribuie la îmbunătățirea vieții celiacilor și la creșterea gradului de conștientizare a acestei boli. Pentru contribuția sa adusă comunității și implicarea lui în proiecte de impact, Radu a fost ales si ambasador al misiunii ARIG.

Radu, alături de Asociația Română pentru Intoleranța la Gluten, sunt prezenti la noi pentru lansarea cărții pe litoral, Sâmbătă, 29 octombrie 2022, începând cu ora 16:00, la Restaurantul Droit Gauche, Oituz 44.

Ori, o lansare de carte ar putea fi cel mai bun motiv și ocazia perfectă să ne revedem!

Eveniment organizat de Droit Gauche, Asociatia Romana pentru Intoleranta la Gluten – ARIG şi Retete Fara Gluten.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 27.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply