Sporting Junior Mangalia primește înscrieri la FOTBAL, pentru grupele de COPII. Sportul poate îmbunătăți performanțele școlare!

0
1373

farmec.ro
carturesti.ro%20

Fotbalul pentru copii poate îmbunătăți performanțele școlare!

Fotbalul este un sport de echipă, care oferă foarte multe avantaje, este relativ uşor de învăţat, astfel încât începătorii se pot alătura într-un mod distractiv, pot juca fotbal pentru recreere. Primim în echipa noastră copii, începând cu anul 2018, respectiv 2017, 2016, 2015, 2014. Antrenamentele se desfășoară în noua sală de sport de la Școala Gimnazială Nr.2, care este încălzită în această perioadă. (Sporting Junior Mangalia).
Antrenamentele de fotbal pentru copii garantează stimularea producției de endorfine în organism, mult mai cunoscute sub denumirea de “hormonii fericiri”.
Nu doar că cei mici vor avea un tonus mental mult mai pozitiv, dar se vor bucura și de o mai bună funcționare a creierului. De altfel, orice sport este benefic pentru copii, din punct de vedere al implicațiilor pozitive ale mișcării asupra abilităților cognitive.
Studiile arată că micii sportivi pot înregistra la școală performanțe cu 40% mai bune, comparativ cu puștii care nu practică niciun tip de activitate fizică. În urma acestor procese chimice petrecute la nivelul creierului, determinate de sport, puterea de concentrare crește, iar copilului îi va fi mult mai ușor să parcurgă lecțiile predate și temele pentru acasă.
Contact:
Mari Dumitra: +40 757 375 464
Bogdan Ciocănel: +40 740 831 002.


Mangalia News, 23.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply