Crama Clos des Colombes din 23 August – Olimp lansează un parteneriat educaţional si un concept inedit de evenimente locale, prin care promovează potenţialul turistic al zonei, tot timpul anului

0
1122
Crama Clos des Colombes din 23 August – Olimp lansează un parteneriat educaţional si un concept inedit de evenimente locale, prin care promovează potenţialul turistic al zonei, tot timpul anului
Vineri, 21 octombrie 2022, ora 14:00, Crama „Clos des Colombes” din 23 August – Olimp lansează parteneriatul educaţional cu Facultatea de Stiinţe ale Naturii si Stiinţe Agricole, din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa.

Vom face o plimbare prin vie și vizită în cramă, urmate de o degustare de vinuri, ca o lume nouă ce ți se deschide de fiecare dată, cu noi gusturi și arome descifrate în prezența unui somelier, care ne va impartasi povești despre vinuri si Cramă. Cu această ocazie, „Clos des Colombes” lansează un concept inedit de evenimente locale (masa în vie, activităti interactive în aer liber), prin care promovează potenţialul turistic al zonei.

Evenimentele corporate reușite, întâlniri de afaceri, team-building-uri, lansări de produse au nevoie și de câteva ingrediente speciale. Apropierea de natură, experiența gastronomică, poveștile „Clos des Colombes” creeaza acel spațiu diferit, inspirațional, pe care orice organizator îl dorește pentru evenimentul său.

„Zona Olimp se va dezvolta semnificativ pe termen mediu şi are toate premisele pentru crearea unui model diferit de turism, cu proiecte integrate, cu spaţii verzi ample şi diferite opţiuni de petrecere a timpului liber. Am cumpărat „Clos des Colombes”, deoarece se integrează foarte bine în tot acest tablou. De aceea, am realizat deja investiţii în modernizarea cramei, a restaurantului şi domeniului, care vrem să devină o destinaţie gastronomică şi turistică în sine pentru zona de sud a litoralului”, declarat Virgil Lixadru, managing partner Euro Vial Residence.

In luna martie 2022, Euro Vial Residence a achiziţionat domeniul „Clos des Colombes” din 23 August – Olimp printr-o tranzacţie de 1,5 milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei. Potrivit sursei citate, domeniul „Clos des Colombes” se întinde pe o suprafaţă de şase hectare şi reprezintă una dintre cele mai renumite podgorii de pe litoralul românesc, tradiţia cultivării viţei de vie întinzându-se pe o perioadă de peste 45 de ani, dintre care ultimii 20 de ani sub coordonarea antreprenoarei de origine franceză Anne Marie Rosenberg, care a cumpărat domeniul în 2002. Aici sunt produse în prezent aproximativ 18.000 sticle anual, vinurile „Clos des Colombes” câştigând mai multe premii naţionale şi internaţionale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Adiţional podgoriei, care se întinde pe patru din cele şase hectare, domeniul mai include o
cramă, un restaurant cu aproximativ 100 de locuri – care a fost declarat cel mai bun restaurant regional din Dobrogea în 2019 de către ghidul Gault Millau, precum şi mai multe unităţi de cazare.

MN: Vă invităm să citiți și VIN DIN ROMÂNIA – Dobrogea, la masă cu regele



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply