Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia: „Povestea Târgului nostru de toamnă 2022 se încheie, dar noi continuăm să scriem realități frumoase!”

0
2063

farmec.ro
carturesti.ro%20
„Ciclul gimnazial, cea mai mare fiică a Școlii Gimnaziale Nr.3 Mangalia și Structurii sale Grădinița PP Nr.3, a fost la fel de frumoasă, bogată și harnică, aidoma surorilor ei. Undeva poate mai deosebită pentru că, există prejudecata că, pe măsură ce timpul trece, se pierde interesul pentru activități extrașcolare și de voluntariat! În cazul nostru, se pare că avem o teoremă universal valabilă: Diriginți/învățători/educatori + preșcolari/elevi + părinți = Reușită. Sau, sintetizând: OAMENI = REUȘITĂ.

Felicitări, tuturor celor care nu uită că prima lor profesie este aceea de a fi OAMENI!
Povestea Târgului nostru de toamnă 2022 se încheie astăzi, dar noi continuăm să scriem realități frumoase!

Mulțumim din suflet domnului primar Radu Cristian, care, impresionat de eforturile tuturor, a dorit că aceasta să nu treacă neobservată! De aceea, Primăria Mangalia a achiziționat toate produsele rămase, urmând să fie distribuite persoanelor defavorizate.
Mulțumim tuturor pentru că faceți parte din povestea noastră!” (Cristina Humă, președinta Asociației de părinți „Albatros”).

(A transmis Cristina Humă, președinta Asociației de părinți „Albatros”).


Mangalia News, 15.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply