Maraton de proiecte Arduino, la Clubul de robotică al Școlii Gimnaziale „Gala Galaction” din Mangalia [galerie FOTO]

0
992
Maraton de proiecte Arduino, la Școala Gimnazială „Gala Galaction” din Mangalia, în cadrul evenimentului „Meet-and-Code Ardu-Light”, ce a avut loc la Clubul de robotică al școlii. La eveniment au participat peste 25 de elevi care au realizat 4 proiecte utile, sub îndrumarea doamnei profesoare Maria Ciocîia, folosind plăcuțele de dezvoltare Arduino si programând pe platforma Arduino.

Proiectele realizate de ei au fost:
Semafor, lampa de veghe ce se aprinde in functie de gradul de luminozitate din incapere, termometru cu leduri colorate ce se aprind in functie temperatura din încăpere si senzorul de flacără cu un led ce se aprinde cand se detecteaza o flacara in apropiere. Astazi a fost o zi fantastica petrecuta alături de cei mai isteți galactieni.

Evenimentul nostru “ARDU-LIGHT” a câștigat o finanțare prin programul Meet and Code (https://meet-and-code.org/) susținut la nivel european de compania de software SAP. În România, programul este coordonat pentru cel de-al 6-lea an consecutiv de #AsociațiaTechsoup și susține evenimente de tehnologie și programare aliniate cu misiunea inițiativei Comisiei Europene: Europe Code Week.


Mangalia News, 15.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply