Final onorabil de sezon pentru pilotul Emil Ghinea, Campionul din Mangalia. „Un an competițional greu pentru mine și echipa mea. Un an cu un buget foarte mic pentru o luptă la OPEN, un an în care am pierdut titlul doar din cauza problemelor tehnice”

0
1773
Emil Ghinea: „Din păcate, azi am abandonat – motor și cutie de viteze sparte… Așadar, final de sezon. Un an competițional greu pentru mine și echipa mea. Un an cu un buget foarte mic pentru o luptă la OPEN, un an în care am pierdut titlul doar din cauza problemelor tehnice. Sper și trebuie să găsim formula fiabilă pentru anul viitor și resursele necesare pentru a nu mai fi nevoie de scuze și lamentări, iar dacă pierd să fie doar pe mâna mea. Mulțumesc familiei și, în special, echipei mele tehnice: Gabi, Dragoș, Nicusor, Claudiu, Marius si soțiilor lor, care ințeleg nopțile din garaj. Mulțumesc soției mele, pentru “nebunia” pe care o are… “Iubire, nu ne apucăm de ŞAH?” 🙂
Mulțumesc partenerilor pentru susținere!”.

#VISITMANGALIA
#LAPP #RAVENOL
#TCEHOLDING #GiftIdea
#RSMOTORSPORT
#DENTAMAREXCLUSIVE
#DULLINGER #SCCUCORsrl
#SablareConstanta #GP24.
#MangaliaNews – partener media.

Raluca-Elena Ghinea: „Un loc în sus sau în jos nu poate să-ți răpească ce ai învățat anul acesta: gustul victoriei depline, faptul că ești apreciat de oamenii care contează, dar și gustul eșecului, care nu face decât să te ambiționeze. Undeva, cumva se va găsi o soluție și sper, cea mai bună. TU ai demonstrat că poți și asta contează. Te iubesc și sunt alături de tine până la capăt și când nu mai putem, mai putem puțin”.

MN: Cu mare drag, profundă admirație și respect deosebit pentru pasiune, pentru munca tenace, talentul și sacrificiile dovedite de-a lungul anilor de Emil Ghinea și de echipa lui de aur, cotidianul Mangalia News a publicat un serial de articole care poate fi vizualizat AICI. Ne onorează titlul de Partener Media al Campionului nostru și… Ținem aproape!


Mangalia News, 15.10.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply