CENTENARUL ÎNCORONĂRII – Spectacol aniversar GRATUIT, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la Încoronarea regelui Ferdinand și a reginei Maria

0
864
Cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la Încoronarea regelui Ferdinand și a reginei Maria ca Regi ai României Mari, Asociația SINE QUA NON, cu susținerea Primăriei Municipiului Constanța, organizează sâmbătă, 15 octombrie 2022, ora 19.00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret JEAN CONSTANTIN din Constanța, spectacolul aniversar CENTENARUL ÎNCORONĂRII.

Evenimentul face parte din proiectul cultural: Porți deschise către civilizații. Tomis – Constanța MMXXII. Centenarul Încoronării.

În cadrul spectacolului, mari actori ai României: Maia Morgenstern, Mircea Rusu și Marius Bodochi vor evoca momente din viața regelui Ferdinand I și a reginei Maria. Pe tot parcursul serii, vor fi acompaniați de Orchestra Simfonică București, ambasadorul cultural al României în străinătate, având ca suport pe cunoscuta soprană Irina Baianț. Concertul va debuta cu interpretarea Imnului regal român, pe versurile scrise de poetul Vasile Alecsandri. Imnul s-a cântat, în mod oficial, pentru prima dată în România, în anul 1881, la încoronarea regelui Carol I.

Vă așteptăm sâmbătă, 15 octombrie, ora 19.00, să celebrăm CENTENARUL ÎNCORONĂRII. Intrarea gratuită, rezervări pe www.bilet.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 13.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply