Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se va desfăşura Vineri, 14 octombrie 2022 | Tabel cu cele 65 de locații din toată țara

0
761
ANOFM: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura în data de 14 octombrie 2022.

Evenimentul se va organiza în 65 de locații, la nivelul tuturor agențiilor județene și Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București. Locațiile de desfășurare a bursei atât în București, cât și în țară se regăsesc la https://bit.ly/3esEKmJ .

Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul www.anofm.ro și pagina noastră de facebook.

Bursa este destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională.
Angajatorii care doresc să participe la acest eveniment, sunt așteptați să contacteze agențiile pentru ocuparea forței de muncă pentru a anunța locurile vacante disponibile. Datele de contact pot fi vizualizate la pagina www.anofm.ro, la secțiunea Contact/Contact AJOFM.


Mangalia News, 12.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply