Misiunile jandarmilor din cadrul IJJ Constanţa, în zilele de 8 și 9 octombrie  

0
431
Aproximativ 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor fi zilnic la datorie în acest sfârşit de săptămână, acționând  în cooperare cu poliţiştii constănţeni,  pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, precum şi în patrule independente.

Militarii vor asigura ordinea publică la manifestările sportive organizate în judeţ, sâmbătă 8 octombrie în localitatea Castelu, la Concursul de cros pentru copii, la Năvodari, cu ocazia desfăşurării partidei dintre C.S. Năvodari şi R.C. Bârlad, în cadrul Ligii Naţionale de Rugby şi la meciul de handbal dintre C.S.M. Constanţa şi C.S.A. Steaua Bucureşti, la Sala Sporturilor din Constanţa.

Totodată, jandarmii vor acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a  meciurilor de fotbal F.C.V. Farul II – Înainte Modelu, C.S. Gloria Albeşti – C.S. Gloria Băneasa, la meciul de handbal masculin C.S. Medgidia – C.S.M. Bucureşti, duminică 9 octombrie în localitatea Medgidia, precum şi la acţiunea de protest organizată duminica aceasta în faţa Instituţiei Prefectului Constanţa.

Zilnic, jandarmii din structurile de pază şi protecţie instituţională din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor desfăşura misiuni specifice la obiective din competenţă.


Mangalia News, 08.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply